LUX 4 – Pakkepris: fra kr. 4.495,-

Detaljeret beskrivelse af behandlingsproceduren for LUX 4

Bilen vaskes over det hele som beskrevet, og bilen tørres af. Arbejdet kan nu begynde indvendigt. Vi starter med at rense alt indvendigt vinyl, samt loftsbeklædning og reservehjulsbrønd med sæbe. Derefter giver vi al vinylen en god vinylmakeup.

Så foretager vi en grundig støvsugning af sæder, tæpper og bundmåtter. Derefter får sæder, tæpper og bundmåtter en dybderensning med vores unikke rensemaskine.

Efter sæderensning og imprægnering af disse, sættes affugter ind i bilen, så sæder, tæpper og bundmåtter bliver helt tørre.

Ved lædersæder vasker vi sæderne med sæbe som er specialudviklet til lædersæder. Derefter giver vi sæderne en læderkvalitetscreme.

Udvendigt bliver alle gummilister og plastik dækket af med malertape inden arbejdet begynder.

Ved denne dybdepolering polerer vi lakken, for at få dybe ridser samt småridser væk, så bilens farve og glans fremtræder som den gjorde fra fabrikken.

Efter dybdepoleringen poleres bilen op igen med et finere produkt for at undgå hologrammer, inden vi højglansforsegler på bilens lak igen.

Efter lakforseglingen bliver bilen støvet af, dørfalser håndpoleres, ruderne pudses og alt udvendig plastik bliver genopfrisket.

Alufælge nanobehandles.

Forventet tid på denne behandling er ca. 2 dage, da der virkeligt bliver kælet for bilen.

Mulighed for lånebil.

Vask med afrensning af tjære, flyverust og gammel voks

Inden bilen behandles skal der fjernes urenheder i og på lakken, bla. tjærepletter, flyverust og gamle voksrester. Dette giver den bedst mulige bund for et perfekt resultat. Bilen afrenses med højt skummende afrens. Efterfølgende fjernes tjæren med en effektiv tjærefjerner som er skånsom mod lakken. Til sidst benytter vi en speciel ler brik til at fjerne flyverust og andre urenheder i lakken, på en skånsom og effektiv måde. Det efterlader lakken fuldstændig ren og klar til behandling.

Rengøring af dørfalser

Inde i dørfalserne samler der sig en del skidt og snavs, som danner perfekt grobund for rust, ødelagte hængsler og knællede ledninger og kontakter. Falserne sæbes ind i en speciel egnet sæbe som let opløser olie, sand og andet skidt. Efterfølgende spules de med damprenseren for at gøre dem fuldstændig rene.

Motorvask med plastbehandling

Motorvask er ikke kun for syns skyld. Et rent motorrum sikrer at skidt og snavs ikke kommer i motoren og stikkene/ledningerne. Plastbehandling er med til at danne en vandafvisende hinde i motorrummets plastdele og ledninger. Det mindsker fremtidig risiko for overgang i el-systemet. Motoren vaskes med sæbe – spules med damprenseren og behandles med plastplejemiddel. Motorvask foretages på ejerens ejet ansvar.

Rens af fælge

Fælgene på bilen bliver hurtigt beskidt. En rens kan hjælpe, så de står pæne og nye igen. Fælgene afrenses med en speciel fælgerens og børste.

Indvendig behandling

Fra kr. 1.295,-

Grundig Støvsugning af sæder, tæpper og bundmåtter

Denne intensive støvsugningsproces indeholder luftblæsning af bunden for at få sand og snavs op. Måtterne bliver ligeledes blæst igennem, for at fjerne det sand, der har sat sig dybt i materialet. Det får måtterne til at fremstå nye. Vi gør opmærksom på, at vi har et tillæg på kr. 300,-, på biler med hundehår. Dette aftales nærmere ved besigtigelse af bilen.

Sæder og måtter dybde renses og imprægneres

Sæderne kan gemme på mange usynlige ubehageligheder. Derfor sæber vi sæderne ind og renser dem i dybden med maskine. Det fjerner grimme pletter og skjolder, dårlige lugte samt bakterier fra sædet. Sæderne bliver efterfølgende imprægneret for at beskytte dem i dagligdagen.

Loftet rengøres og aftørres

Loftet i bilen bliver rengjort med sæbe og aftørres med en fugtig klud.

Askebægere tømmes og behandles med vinylpleje

Instrumentbordet og andet plast afvaskes, behandles efterfølgende med en opfriskende semi-mat vinylpleje

Instrumentbordet og andre plastdele i bilen rengøres grundigt med sæbe og vaskes ned. Efterfølgende bliver de behandlet med et god vinyl plejemiddel. Det forlænger levetiden på plastdelene samt efterlader instrumentbordet og plastdelene med en semi-mat overflade, der virker antistatisk, så støv ikke samler sig derpå.

Rengøring af reservehjulsbrønd med dækpleje for konservering af dæk

Reservehjulsbrønden renses som i LUX 3, hvor vi tilfører dækket en behandling med et plejemiddel, som forhindrer at dækket mørnes.

Om produktet

 • Sæder, tæpper og andre tekstiler støvsuges
 • Sæder og måtter vaskes med et desinficerende produkt
 • Reservehjul udtages og rengøres i brønden
 • Ruder pudses
 • Askebæger tømmes og vaskes
 • Instrumentborg og andre plastdele afvaskes og behandles
 • Luftdyser blæses og suges
 • Plastdele behandles/fornyes
 • Alle måtter rengøres

Udvendig behandling

Fra kr. 3.495,-

Dybde polering og højglansforsegling(fjerner de fleste ridser på bilen og efterlader bilen med en utrolig flot glans og dybde i lakken, holdbarhed på ca. 24 måneder).

En dybdepolering fjerne de fleste ridser i bilen lak, og efterlader lakken med en utrolig flot dybde og glans. Der poleres over min. 3 omgange for at sikre det bedst mulige resultat. Når lakken er opnået en tilfredsstillende glans og dybde bliver den forseglet med en højglansforsegler, der skal hærde i ca. 24 timer. Dette efterlader bilen i en helt fantastisk flot stand, of en uimodståelig glathed. Dybdepoleringen er for folk der vil have det bedste til deres bil. Og med en holdbarhed på op til 24 måneder kan man virkelig nyde at køre rundt i en bil, som virker ny. Denne behandling betyder selvsagt også, at den er lettere at vedligeholde.

Ruderne pudses indvendigt og udvendigt

For alle 4 lux behandlinger pudser vi ruderen indvendigt og udvendigt, når vi er færdige. Vores metode til at pudse ruder betyder, at udsynet er frit, og dugdannelsen mindskes på indersiden af ruderne.

Om produktet

 • Bilvask med en affedtende shampoo
 • Fælgrens
 • Flyverust, asfaltpletter, tjære og insekter fjernes ved en grundig kemisk rens
 • Inderskærme spules
 • Dørfalse vaskes og olie og snavs fjernes
 • Motorrens inkl. indsæbning, skylning, tørring og plastbehandling(bilejers eget ansvar)
 • Lakken maskinpoleres , så små ridser og vaskeridser forsvinder. Bilens farve fremtræder med denne behandling som fabriksny(fjerner ikke de allerdybeste ridser. Det kræver en dybdepolering, se evt. LUX4 behandling med højglanspolering).
 • Lakken maskinpoleres med en finere polish, der genskaber den originale glans
 • Lakken lakforsegles
 • Kanter og false håndpoleres med 2 i 1 polish
 • Udvendige lister og kofangere gummibehandles
 • Ruder pudses
 • Dæk renses og behandles med et gummibeskyttende produkt