Coating

Keramisk lakforsegling også kaldt coating er nanoteknologi, som erstatter de traditionelle ingredienser i lakforsegling. Denne nye coating teknologi giver en meget høj densitet, altså et ensartet og mere jævnt lag ovenpå lakken. Resultatet er en fantastisk glans, dyb og original farvedybde på en helt glat overlade, samt længere holdbarhed.

Carbon er én af ingredienserne og beskytter mod ridser, og gør at insekter og flyverust har svært ved at hæfte på overfladen, hvilket gør overfladen nem at rense.

Lakforsegling til professionelle

Hos MS Billeje har vi en samarbejdsaftale med Cartec om deres Ceramic Guard løsning. Nanomolekylerne hæfter sig til overfladen, og fjernes kun ved dybdepolering. Derfor er denne teknologi kun tilgængelig for professionelle bilplejecentre.

Optimal beskyttelse og styrker lakkens hårdhed

Med Ceramic Guard er lakken optimalt beskyttet, mod trafikfilm, snavs, salt, UV stråling, aggresive kemikalier og andet som kan skade udvendig lak.

Bedre massefylde (et tykkere lag)

Ceramic Guard har erstattet oxygen med kulstof(carbon), og grundet SiCarbon, er der et maksimalt tab på 5% under hærdning og giver bedre massefylde. Derfor er ét lag rigeligt på både vandrette og lodrette overflader.

Ceramic Guard 4life

Ceramic Guard giver garanti på 3 år på den behandlede lak. Garantien gælder, når belægningen er påført af en Ceramic Guard specialist, i henhold til de korrekte anvendelsesbetingelser og metoder. Med Ceramic Goard 4life er det muligt af forlænge garantiperioden.

En årlig inspektion og vedligeholdelsesbehandling sikrer, at garantiperioden forlænges med 1 år – og samtidig genopfriskes den hydrofobiske effekt.